Handig om te weten

NPA geaccrediteerde praktijk

Onze praktijk heeft het keurmerk ‘Geaccrediteerde Praktijk’ van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). De praktijk wordt regelmatig gevisiteerd door deskundigen van het NHG.

We blijven door middel van dit traject continu bezig met verbeterprojecten, zowel achter de schermen in onze praktijkorganisatie als in de directe patiëntenzorg.

Opleidingspraktijk

We besteden veel tijd aan opleiding en onderwijs. We werken samen met de Radboud Universiteit in Nijmegen. U komt bij ons huisartsen in opleiding, coassistenten en studenten geneeskunde tegen. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan een goede, toekomstbestendige huisartsenzorg. Daarnaast houdt het opleiden ons fris en scherp als het gaat om nieuwe inzichten op medisch gebied.

Reisprik.nl

Huisartsenpraktijk Marktplein is aangesloten bij Reisprik.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsen voor reizigersadvisering en vaccinatie in samenwerking met het Tropencentrum AMC.

U kunt hiervoor ook terecht als u niet bij ons als patiënt bent ingeschreven. 

Rijbewijs keuringen

Wij doen voor patiënten die niet bij onze praktijk staan ingeschreven rijbewijskeuringen voor het CBR. Volgens de afspraken van onze beroepsgroep keuren we geen eigen patiënten. 

U kunt voor de keuring  een afspraak maken via de assistente. 

De kosten van de keuring zijn 55,-  euro. U kunt dit, liefst  gepast, contant betalen of pinnen.

Skip to content